Köse; “terör Örgütü Ve Destekçileri Türk’ün Gazabından Kaçamaz”

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, “Ülkenin bizlik ve beraberliği bozma düşüncesi ve eyleminde olanlar,...

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, “Ülkenin bizlik ve beraberliği bozma düşüncesi ve eyleminde olanlar, Türk milletinin gazabından asla kaçamayacaklarını bilmelilerdir” dedi.

Hakkari’den gelen şehit haberleri üzerine bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Fevzi Köse, “Hakkari Yüksekova da hain emeller tarafından kalleşçe gerçekleştirilen saldırıda 8 Vatan evladımız şehit, 19 askerimiz de yaralanmıştır.Bu alçak ve menfur olay bizler üzerinde çok derin üzüntü ve yaralar açmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak şehit erlerimize rahmet, yaralı erlerimize de acil şifalar dileriz. Ateşin düştüğü ailelerimizin acılarını yürekten paylaşıyor ve yüce Allah’tan sabırlar niyaz ediyoruz. Şu bilinmelidir ki; her ne maksat ve niyetle olursa olsun, vatanımızın güvenliğini sağlayan evlatlarımıza, haince ve kalleşçe kurşun sıkan şer odaklarını ve yine onlara fikir ve ortam hazırlayan kahpe zihinleri, en ağır şekilde cezalandırmaya ant içtik. Bu düşünce ve eylemde olanlar, Türk milletinin gazabından asla kaçamayacaklarını bilmelilerdir. İktidar partisi, ana muhalefet ve beklenti içinde olan BDP ile işbirlikçilerinin bu gaflet uykusundan derhal uyanmaları, milletimizin mateminde yan yana saf tutmaları gerekmektedir. Aksi taktirde bölücü emellere sahip düşünceler, galip geldikleri fikrine kapılarak yeni hayaller peşinde koşturacaktır. Ama hesap edemedikleri şey muhtaç olduğumuz kudret dün olduğu gibi bu günde akan damarlarımızda dolaşmaktadır. Bir kez daha yaralı askerlerimize acil şifalar diler, şehit düşen askerlerimize rahmet acılı ailelerine sabırlar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: