KOSGEB Başkanı Kaplan, Vali Balkanlıoğlu'nu Ziyaret Etti

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı (KOSGEB) Mustafa Kaplan, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı (KOSGEB) Mustafa Kaplan, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) düzenlenen bir toplantıya katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen KOSGEB Başkanı Kaplan, Vali Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kaplan, ziyarette yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'ın gelişimini yakından takip ettiklerini belirtti.

Afyonkarahisar'ın, yakın gelecekte Ege'nin parlayan bir yıldızı olacağını kaydeden Kaplan, KOSGEB'e, esnaf ve sanayicilere verdiği desteklerden dolayı Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Vali Balkanlıoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar'ın ekonomisinin günden güne hızla gelişen bir il olduğunu vurguladı.

Afyonkarahisar'ın özellikle mermer, sucuk, lokum, yumurta, patates ve kiraz gibi ürünleriyle ekonomiye büyük derecede katkı sağladığını dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'ın gelişmesi için elbirliğiyle çalıştıkların kaydetti.

Ziyaret sonunda Vali Balkanlıoğlu, KOSGEB Başkanı Kaplan'a ziyaretinin anısına Afyonkarahisar mermerinden yapılmış bir satranç takımı ile kenti tanıtan CD ve kitapçık hediye etti.

Ziyarete, KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürü Mahmut Güngör, Uşak Hizmet Merkezi Müdürü Özgür Armaneri de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: