Kosgeb Desteğiyle Kendi İşinin Patronu Oldu

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayarak,...

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayarak, el yapımı butik pasta alanında kendi işinin patronu olan evli ve 2 çocuk annesi Sevil Uğur'a ait pastane Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer tarafından açıldı.

Gazi Mahallesi 2. Cadde üzerinde bulunan pastanenin açılışına, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, KOSGEB Mersin merkez Müdürü Mehmet Yılmaz ve Lokantacılar Odası Başkanı Hacı Özkan katıldı. Pasta’mm adı altındaki işyerinin açılış kurdelasını kesen Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, bu başarı öyküsünü yazan Sevil Uğur’u kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Aya ulaşmak için yıldızların hedef alınması gerektiğini belirten Dinçer, "Önümüze ulaşılabilir hedefler koyduğumuzda amacımıza çok daha çabuk ulaşırız. Hedefinizi yıldızlara koyun ki, aya ulaşmanın yolu daha kolay olsun ” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Dinçer, "Birliğimiz ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamlayıp, destek programlarını takip ederek kendi işini kuran Sevil Hanım, bugün kendi işini kurarak, hem ekonomiye hemde istihdama katkı sunmaktadır. Bu başarı öyküsü tüm girişimcilere örnek olacaktır. Kurduğu işini kendi hayatı gibi görerek, üretmenin, ekonomiye ve istihdama katkı sunmanın hazzını yaşayarak başarı yolculuğunu sürdüren Sevil hanımın bu başarı öyküsünün tüm girişimcilere örnek olmasını temenni ediyor, kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: