KOSGEB Hibe Ve Destekleri Iş Adamlarına Anlatıldı

Birleşik Sanayici ve İş Adamları Derneği (BİRSİAD) tarafından düzenlenen, KOSGEB Destekleri ve Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı...

Birleşik Sanayici ve İş Adamları Derneği (BİRSİAD) tarafından düzenlenen, KOSGEB Destekleri ve Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı.

Toplantıya KOSGEB Hatay Hizmet Merkezi Müdürü Seraceddin Özcan, Birleşik Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Ali İşgören, BİRSİAD Genel Sekreteri Kerem Çağlar ve BİRSİAD üyeleri katıldı.

KOSGEB’in kuruluş amacı ve genel hizmetleri konusunda katılımcılara bilgilerin aktarıldığı toplantıda, KOSGEB’in KOBİ’lere sağladığı ‘KOBİ Proje Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, İşbirliği-Güçbirliği Destek Programı, Genel Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı’ konuları hakkında bilgi verildi.
KOSGEB Hatay Hizmet Merkezi Müdürü Seraceddin Özcan, kurumun yeniden yapılanarak, sadece para dağıtan değil, işletmelere rehberlik eden, kalıcı destekler sağlayarak dünya ile rekabet etmelerinin önünü açan bir kurum haline geldiğini söyledi. Özcan, yaptığı konuşmada KOSGEB’in, yeni bir anlayışla destekleme programlarını çeşitlendirdiğini belirtti.
Müdür Özcan ; “Herkesin kabiliyetine, ekonomiye katkısına göre destekleme veriyoruz. Proje esaslı destekleme modeline geçtik. İşletme kendi hedeflerini bize tanımlıyor, amaçlarını açıklıyor, nasıl yapacağını söylüyor, biz de o firmaya durumuna göre destek veriyoruz, proje hazırlamayı öğretiyoruz, proje hazırlama kabiliyeti olmayan işletmelere danışmanlık hizmeti vererek buna göre destekliyoruz” dedi.
Yapılan bilgilendirme toplantısından sonra Birleşik Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleri KOSGEB Hatay İl Müdürü Seraceddin Özcan’a çeşitli sorular sordu. Sorulara verilen cevaplardan sonra BİRSİAD Başkanı Ali İşgören tarafından KOSGEB Hatay İl Müdürü Seraceddin Özcan’a plaket takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: