KOSGEB İl Müdürü Peker: Firmalar farkındalık oluşturmak zorunda

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Birliği (KOSGEB ) Osmaniye İl Müdürü Danyal...

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Birliği (KOSGEB ) Osmaniye İl Müdürü Danyal Peker, artık herkesin kalite belgesi aldığını bu sebeple de firmaların farkındalık oluşturmalarının şart olduğunu söyledi.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ( TÜMSİAD ) Osmaniye Şubesi’nin düzenlediği konferansa konuşmacı olarak katılan Peker işadamlarına girişimciliğin önemini anlattı.
Konferansına girişimciliğin tarihsel gelişiminden bahsederek başlayan Danyal Peker, günümüz ekonomisinin özelliklerini ve KOBİ’lerin iş dünyasındaki önemine değindi.
Danyal Peker, “Piyasada kötü mal kalmadı. Artık herkes kalite belgesi alıyor. Aynı makinelerle aynı ürünler ürütülüyor. Müşterinin tercih etmesi için yeni ve farklı olmak gerekiyor. Bunu başarabilenler piyasaya hükmediyor ve pazarda söz sahibi oluyor. Sadece üretimin yeterli olmadığı bir dönemdeyiz. Marka ve ürünle ilgili müşteri algısı piyasayı belirliyor. Ayrıca günümüzde dış pazara açılamayanlar büyüyemiyor. O yüzden tüm işadamlarımızın en yakınlarındaki fuarlar başta olmak üzere sektörleriyle ilgili yenilikleri bu fuarlarda yakından görmeli ve kendilerini yenilemeleri gerekiyor. KOSGEB olarak biz KOBİ’lerin fuarlara katılmalarını teşvik ediyor ve destek veriyoruz.” dedi.
Konferansın sonunda işadamlarının sorularını yanıtlayan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Birliği (KOSGEB ) Osmaniye Müdürü Danyal Peker işadamlarına KOSGEB imkânlarından faydalanmaya davet etti.
Konferans sonunda konuşan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Şube Başkanı Murat Özkardeş Peker’e verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz