Kosgeb Personeline Medline Güvencesi

Özel Medline Aydın Hastanesi ve KOSGEB Aydın Hizmet Müdürlüğü arasında hastalıkların tanı ve tedavisinde işbirliğini...

Özel Medline Aydın Hastanesi ve KOSGEB Aydın Hizmet Müdürlüğü arasında hastalıkların tanı ve tedavisinde işbirliğini öngören “Sağlık Hizmeti Sözleşmesi” imzalandı.

Tecrübeli kadrosu ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile hastalarına ayrıcalıklı hizmetler sunan Özel Medline Aydın Hastanesi yeni bir işbirliğine imza attı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Aydın Hizmet Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde, görevli kurum personeli ile bakmakla yükümlü oldukları 1. derece aile fertleri Medline Hastanesi kalitesindeki sağlık hizmetlerinden farklı avantajlarla yararlanacak.

Reklam
Reklam

KEOGEB Aydın Hizmet Müdürü Turgut Gözen ve Özel Medline Aydın Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay’ın katılımı ile gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Turgut Gözen, “Özel Medline Aydın Hastanesi ile gerçekleşen işbirliğimiz kapsamında, personelimizin ve 1. derece aile fertlerinin ayakta veya yatarak gerçekleştirilecek sağlık tedavilerinde, tüm tahlil, tetkik, ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinden oluşan fark ücretlerinde indirim sağlanacaktır. İşbirliğimizin her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Protokol ile ilgili görüşlerini belirten Özel Medline Aydın Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay da; “Ekonominin gelişiminde son derece önemli bir rol üstlenen KOSGEB çalışanlarını ve yakınlarını Medline Hastanesi kalitesinde bir sağlık hizmeti ile buluşturacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz; işbirliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: