Kosgeb’de Görev Değişimi

Tokat KOSGEB İl Müdürlüğü görevini 2 yıl yürüten Murat Elyürek Ankara siteler KOSGEB Müdürlüğü'ne atanırken,...

Tokat KOSGEB İl Müdürlüğü görevini 2 yıl yürüten Murat Elyürek Ankara siteler KOSGEB Müdürlüğü'ne atanırken, boşalan göreve Giresun KOSGEB Müdürlüğü’nde uzman olarak görev yapan Köksal Özen getirildi.

KOSGEB İl Müdürlüğü’ne veda ziyaretinde bulunan Elyürek, Tokat’ta görev yaptığı süreçte 170 işletmenin KOSGEB desteğinden girişimci olarak yararlandığını söyledi. Elyürek, esnaflardan işlerine sahip çıkmaları dileğinde bulunarak, “Tokatlılar, dünyaya açılmalı ve bu konuda KOSGEB'den yararlanmalı. Ufuklarını hedeflerini büyük tutsunlar. Ben hepsine buradan başarılar diliyorum. Müdürüme de başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

KOSGEB Tokat İl Müdürlüğüne atanan Köksal Özen ise devraldıkları bayrağı Tokat’ı daha iyi yerlere getirmek için yükseklere çıkaracaklarını ifade ederek, “Tokat ekonomisine KOSGEB’in katkısını sağlayıp ayrıca bölgedeki 2023 hedefleri doğrultusunda ilk KOBİ’lerin üzerinden ve ihracatı arttırmak için KOSGEB ile buradaki KOBİ’leri desteklemeyi istiyoruz. Böylece bir bölgeyi canlandırmayı ihracat bazlı olarak diğer ülkelerdeki KOBİ’lerle birleştirip bu alanlarda da yeni projeler üretip Tokat’a yarar sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: