Kosgeb’in Desteği İle Bayanlar İş Yeri Açıyor

Geçen yıl Yardım Melekleri ve Girişimci Kadınlar Dayanışma Yardımlaşma Derneği tarafından yılın annesi seçilen Elmas...

Geçen yıl Yardım Melekleri ve Girişimci Kadınlar Dayanışma Yardımlaşma Derneği tarafından yılın annesi seçilen Elmas Kartal, KOSGEB’in desteği ile çeyiz üzerine iş yerini açtı.

Elmas Kartal ait çeyiz dükkanI, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Canan Ketrez ile Yardım Melekleri ve Girişimci Kadınlar Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Naile Korkmazcan tarafından açıldı.

İş yerinin açılışına AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Canan Ketrez, Yardım Melekleri ve Girişimci Kadınlar Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Naile Korkmazcan, Yardım Melekleri ve Girişimci Kadınlar Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Zeynep Dağcı ile çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi ve bayanlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz