Kosgeb’ten Oda Başkanlarına Bilgilendirme Toplantısı

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve KOSGEB Bartın Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu destek modelleri...

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve KOSGEB Bartın Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu destek modelleri hakkında oda başkanlarına bilgilendirme yapıldı.

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası Lokalinde yapılan toplantıya KOSGEB Bartın Hizmet Merkezi Müdürü Yalçın Akyön, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Tutum ve çok sayıda oda başkanı katıldı.

KOSGEB Bartın Hizmet Merkez Müdürü Yalçın Akyön, KOSGEB Bartın Hizmet Merkezinin kuruluş süreci ve faaliyetleri hakkında bilgi veren ve toplantıya katılanlara teşekkür etti. Daha sonra KOSGEB Bartın Hizmet Merkez Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Koray Fidan slayt gösterisi eşliğinde KOSGEB destek programları hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Fidan’ın sunumundan sonra Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odasına bağlı oda başkanlarının ilgili soruları yanıtlanmasının ardından toplantı sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: