KOSHİM Hizmete Açıldı

 Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM), CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de katıldığı törenle hizmete açtı.

Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM), CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de katıldığı törenle hizmete açtı. Gürsu Mahallesi’nde 886 metrekare alana inşa edilen KOSHİM'in açılışına, Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Devrim Kök ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Böcek, yaptığı açılış konuşmasında, spor ve oyun grupları, kadın emek pazarı gibi bütüncül bir yaklaşımla tasarlanan KOSHİM’de sosyolog, psikolog, avukat ve diyetisyen aile danışma birimlerinin de hizmet vereceğini söyledi. Böcek, bunların yanı sıra toplantı salonları, kütüphane ve engelli vatandaşlar için sesli kütüphanesiyle de bir çok sosyal unsuru KOSHİM ile bir arada topladıklarını kaydetti. CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil de Konyaaltı Belediyesi’nin Antalya'da birçok ilke imza attığını ve tüm sosyal hizmetleri tek bir çatı altında toplayan KOSHİM ile yine Antalya'ya örnek oluşturduğunu söyledi. Tamaylıgil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınların Kadınlar Günü'nü kutladı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek, Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi’ni gezdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: