Köşk Belediye Başkanı Kılınç, Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Aydın’ın Köşk İlçesi Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Cumartesi günleri sergi açan pazarcı esnafını...

Aydın’ın Köşk İlçesi Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Cumartesi günleri sergi açan pazarcı esnafını ziyaret etti.

Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç, Köşk ilçe merkezinde haftada bir cumartesi günleri kurulan pazarın hareketli geçtiğini belirterek, pazarcıların büyük çoğunluğunun kendi ürettiği mahsulünü sergilediğini söyledi.Pazarcı esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunan Kılınç, yaptığı açıklamada, “Köşk ilçemizde yıllardan beri cumartesi günleri pazar kurulmaktadır. Pazarcı esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundum. Cumartesi pazarı Köşk’te her zaman dükkân açan esnafa da canlık kazandırdığını görüyoruz. Kurulmuş olan pazarın gerek ilçe merkezinde gerek köylerimizde yaşayan halkımızın meyve, sebzen, gıda ürünleri, tuhafiye, nalburiye, ayakkabı gibi ihtiyaçları giderme fırsatı sağlıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Köşk ilçesinin dışında komşu ilçelerden de pazarcı esnafın olduğunu belirten Başkan Kılınç, Cumartesi günleri kurulan pazarda tüm pazarcı esnafına belediye olarak eşit hizmetlerde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: