Köşk Endüstri Meslek Lisesi Ekim'e hazır!

Köşk ilçesinde endüstri meslek lisesinin yapımının biteceği tarih belli oldu.

Köşk ilçesinde endüstri meslek lisesinin yapımının biteceği tarih belli oldu.

Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nun da önümüzdeki eğitim döneminde hazır olacağı Köşk'te Endüstri Meslek Lisesi'nin de yapımı sürüyor.

7.9 milyon liralık keşif bedeli açıklanan Köşk Endüstri Meslek Lisesi hayırsever Rauf Kahraman'ın bağışladığı 8 bin metrekarelik alanda kurulacak.

Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç, ilçede devam eden eğitim yatırımlarıyla ilgili olarak "Gelişmelerden son derece memnun olduğumuz söyleyebilirim. Köşk ilçemizi öğrenci şehri haline getirmek için seferberlik başlattık. Endüstri Meslek Lisesi'nin Köşk'e kazandırılmasında büyük katkıları olan Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ve milletvekilimizi Mehmet Erdem'e çok teşekkür ediyorum. Araziyi bağışlayan hayırsever Rauf Kahraman'a da minnettarız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İlçede eğitime kazandırılacak endüstri meslek lisesinin önümüzdeki dönemde kayda başlayabileceği öngörülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: