Köşk esnafı ve işadamları iftarda buluştu

Köşk esnafı ve işadamları iftarda buluştu

Köşk esnafı ve iş adamları iftar yemeğinde bir araya geldi. Egemenlik Parkında düzenlenen iftar yemeğine Aydın Ak Parti Milletvekili Semiha Öyüş, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Ülgen, Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Köşk Jeotermal Enerji Santralleri ve Mege A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, Ak Parti Köşk Başkanı Halil Kaçmaz, Ak Parti Köşk İlçe Teşkilatı, Köşk İlçe Emniyet Amiri Süleyman Tikveş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda esnaf ve iş adamı katıldı.

Köşk iş adamları ve esnaflarla bir arada iftar açmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç “Bu mübarek Ramazan ayında bir araya gelerek toplu görüşme imkanı bulduğumuz bu iftar yemeği beni çok mutlu etti. İlçemizin ekonomi ve ticaret alanında katma değer üreten iş adamlarımız ve esnafımızı bir araya toplayarak iftarımızı aile ortamında açarak ibadetimizi gerçekleştirilmesi bizim açımızdan sevindirici. Bizi kırmayarak davetimize iştirak edenlere tek tek teşekkür ediyorum. Ben Köşklü hemşehrilerimin adına bu buluşmanın hayırlara vesile olmasını, bundan sonra birçok alanda işbirliğine başlangıç olmasını temenni ediyorum.Allah daha nice nice iftarlarda bir araya getirmeyi nasip eylesin” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz