Koskoca bir ömür 'ekmek kavgası'nda bitti

Kapalıçarşı'da seyyar satıcılık yapan İran asılı Türk vatandaşı Hasan Emniyeti (89) kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kapalıçarşı esnafı, ambulansın bir saat geç geldiğini, cesedin ise 5 saat sonra kaldırıldığını iddia etti.

[**

**](http://video.mynet.com/habervideo/Koskoca-bir-omur-Ekmek-Kavga-sinda-bitti/626445/)

Turist olan Lübnanlı kadın doktor Rola Alyukhtar'ın tüm müdahalelerine rağmen, Hasan Emniyeti kurtarılamadı. Esnaf ambulansın olay yerine geç geldiğini ve cesedin 3 saat yerden kaldırılmadığını iddia etti. Doktor muayenesinin ardından ceset olay yerinden kaldırıldığında bu sürenin 5 saate ulaştığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

LÜBNANLI DOKTOR MÜDAHALE ETTİ

Olay Beyazıt Kapalıçarşı Bakırcılar Caddesi üzerinde meydana geldi. Kapalıçarşı'da çay ve terlik satarak geçimini sağlayan 1921 doğumlu İran asıllı Türk vatandaşı Hasan Emniyeti kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren Hasan Emniyeti'ye ilk müdahaleyi Kapalıçarşı'da alişveriş yapan Lüblanlı kadın doktor Rola Alyukhtar yaptı. Doktor Rola Alyukhtar'ın tüm müdahalelerine rağmen Hasan Emniyeti hayatını kaybetti. Esnaf, olay yerine ambulansın bir saate yakın geç geldiğini ileri sürdü.

"AMBULANS BİR SAAT GEÇ GELDİ"

Kapalıçarşı’da esnaflık yapan bir vatandaş, “İran asıllı Hasan Emniyeti adlı esnaf saat 10.00'da kalp krizi geçirdi. Esnaf arkadaşlar ambulansa haber verdi. Ambulans bir saat geç geldi. Lübnanlı doktor 45 dakika vatandaşa müdahale etti ama başarılı olamadı, çünkü oksijen bulamadı. Ambulans bir saate Okmeydanı'ndan geldi. Ambulans geç geldiği için ambulanstaki doktorlara tepki gösterdik. Ambulans geldiğinde Hasan Emniyeti ölmüştü. Şuan Fatih Belediyesi'nden doktor bekliyoruz. Doktor rapor yazacak ve ceset ortadan kaldıralacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Emniyeti'nin cesedinin öğleden sonra olay yerinden kaldırıldığı öğrenildi.

DHA