Köşk'te Huşu Dolu Gece

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum yıl dönümü dolayısıyla Köşk Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kutlu Doğum Gecesi'nde...

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum yıl dönümü dolayısıyla Köşk Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kutlu Doğum Gecesi'nde duygusal anlar yaşandı. Grup Sena Dinletisi ve Semazenlerin gösterisi ilgiyle izlendi.

Köşk Belediye Meydanı'nda düzenlenen geceye Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, garnizon Komutanı Kd. Bçvş. Ayhan Akbaş, İl Genel Meclisi Üyesi Alim Yavaş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İrfan Ayer, daire müdürleri, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Gecenin açılışında konuşan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "Ümmeti olmaktan şeref duyduğumuz, sevgi ve merhametin kaynağı, yaratılmışların en şereflisi Hz. Muhammed (S.A.V)'in doğumu bütün insanlık için kurtuluşun, huzurun ve mutluluğun habercisi olmuştur" diyerek peygamberimiz Hz. Muhammed'in kardeşliğe verdiği öneme değindi. Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) evrensel düzeyde verdiği mesaj ve sahip olduğu yaşantısıyla sadece geçmişe değil günümüze de ışık tuttuğunu belirten Belediye Başkanı Kılınç, hemşerilerinin Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı.

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in hayatın her safhasında insanlığa örnek olduğunu belirten AK parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem ise, tören alanında kucağına gelen kürsüye tören alanında kucağına gelen bir bebekle çıktı. Erdem, her iki cihanda mutlu olmak isteyen herkesin Peygamberimiz Hz. Muhammed'i (S.A.V) örnek alması gerektiğini belirterek "Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed bize her konuda örnek olmuştur. İyi bir baba, iyi bir eş, iyi bir tüccar, iyi bir siyasetçi kısacası iyi bir insan olmak isteyen herkes Peygamberimizi örnek almalıdır. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar sonucu okullarımızda Peygamberimizin hayatı seçmeli ders olarak çocuklarımıza öğretilecek. İnsanlığın kurtuluşu Hz. Muhammed'in hayatının örnek alınmasından geçiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Grup Sena ve solist Fethullah Ari, türk tasavvuf musikisi konseri verdi. Etkinliğe katılan AK parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem seslendiridiği ilahi ile vatandaşları şaşırttı. Geceye ayrıca semazenlerin gösterileri ayrı bir renk katarken etkinlikte bir çok kişi duygularına hakim olamadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz