Köşk'te kanalizasyon inşaatı başladı

Köşk’te geçtiğimiz hafta içerisinde protokolü imzalanan kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı projesi başladı.

Köşk’te geçtiğimiz hafta içerisinde protokolü imzalanan kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı projesi başladı.

Köşk Azmak mevkiinden başlayan kanalizasyon inşaatı projesi ilçenin en büyük projesi olarak nitelendiriliyor.

6 Milyon 368 Bin 751,50 TL’ye ihale edilen ve en geç 450 gün içinde işin tamamlanarak teslim edileceğini belirten Köşk Beleidye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, projeyle ilgilibilgiler verdi. Dün itibariyle inşaatına başlanan kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatının Köşk için yapılması gereken projelerin en önemlisi olduğunu dikkat çeken Başkan Kılınç, 12 Haziran 2014 tarihinde tamamlanması planlanan projenin 3 ay önce tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Başlanan inşaat çalışmalarının başında duran Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Kanalizasyon inşaatının konumu gereği bu hatlara sık müdahale edilemez. Ve müdahale maliyetleri çok yüksektir. Bu nedenle kanalizasyon hatlarının çok uzun yıllar sağlıklı olarak hizmet verebilmesi için malzeme seçimi çok önemlidir Bizde gerçekleştirmiş olduğumuz proje kapsamında TSE kalite kontrolü çerçevesinde üretilen portlar beton kanalizasyon borularını tercih ettik. Bu projemizde kullanılacak olan kanalizasyon boruları sıkıştırılmış olarak üretilen ve akışkanlık özelliğini uzun yıllar bünyesinde bulunduran bir yapıya sahiptir. Sadece Köşk ilçesi için özel olarak üretilmiş ve İlbank A.Ş. tarafından projelendirilmiştir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: