Köşk’te Yatalak Hastalara Yönelik Berber Hizmeti Verilmeye Başlandı

Aydın’ın Köşk İlçesi’nde Belediye tarafından yatalak hastalara yönelik berber hizmeti verilmeye başlandı. Belediye tarafından rutin...

Aydın’ın Köşk İlçesi’nde Belediye tarafından yatalak hastalara yönelik berber hizmeti verilmeye başlandı. Belediye tarafından rutin aralıklarla hastaları evinde ziyaret eden berberler, hastaların tıraş edip bakımlarını yapıyor.

Köşk Belediyesi olarak, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere yönelik başlattıkları bu hizmetle yatağa bağlı yaşamak zorunda olanların ciddi bir sorununu çözdüklerini belirten Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “İlçemizde yaşayan yaşlı ve özürlü vatandaşlarımız saç ve sakal tıraşlarını zamanında olamıyordu. Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde bu vatandaşlarımıza yönelik berber hizmeti vermeye başladık. Rutin aralıklarla hastalarımız ziyaret edilip evde tıraşları yapılıyor. İki ay önce başlayan bu hizmet bundan sonra devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Belediyenin bu hizmeti ile yaşadıkları en ciddi sıkıntılardan birinin çözüldüğünü belirten özürlü ve yaşlılar, hizmette emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: