Köşk’ün Vergi Rekortmenleri Plaketle Ödüllendirildi

Aydın’ın Köşk ilçesinde 2011 yılı vergi rekortmeni işadamları plaketle ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan ilçe kaymakamı...

Aydın’ın Köşk ilçesinde 2011 yılı vergi rekortmeni işadamları plaketle ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan ilçe kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Köşk ve ülke yararına yapılan bütün yatırımların ödüllendirilmesi gerektiğini belirtti.

Köşk Merkez Sağlık Ocağı toplantı salonunda gerçekleşen vergi rekortmenleri ödül törenine Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, daire müdürleri ve iş adamları katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Köşk’ün Aydın’ın diğer ilçelerine nazaran ticareti ön planda tutan bir ilçe olduğunu dile getirerek, “Köşk bulunduğu mevkii ve ticaret canlılığını yitirmemekte ve her daim üretkenliğini devam ettirmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Ardından kürsüye çıkan Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “İlk kez yapmış olduğumuz bu törene katılanları tek tek tebrik ediyorum. Bizim içinde bir ilk olacak. İlçemiz için memleketimiz için yapılan bütün yatırımlar ödüllendirilmelidir. Bizde iş adamlarımızın yapmış oldukları desteği ödüllendirmek istedik” şeklinde konuştu.

Tören sonunda 2011 yılı gelirler vergisi bazında ilçenin en fazla vergisini ödeyen AK Parti Köşk İl Genel Meclisi Üyesi Alim Yavaş, plaketini Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in elinden alırken Kurumlar vergisi kapsamında ilçe birincisi olan Mega Süt Tarım Ürünleri Ltd. Şti adına Mehmet Gezici’ye plaketini Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz verdi. Kurumlar vergisi ikincisi Özkılınç Yeri Ürün Ticareti Ltd. Şti adına Sabahattin Kılınç’a ise plaketini Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç takdim etti.

İlçede gelirler vergisi bazında ilk sırayı Alim Yavaş alırken onu Levent Aydoğdu, Fatma Karaca, Kağan Aksoy ve Osman Örgüt izledi

Kurum vergisinde ise Mega Süt ve Süt Ürünleri Ltd.Şti birinci olurken onu; Özkılınç Yerli Ürünleri Ticaret Ltd. Şti., Ağa Petrol Yerli Ürünleri Ticaret Ltd.Şti., Kale Kervan Saray Lojistik Nak. Ltd.Şti, Karagöz İnşaat ve Petrol Yerli Ürünleri Ticaret ve Ltd. Şti takip etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: