Kosova Derneği, Başkan Aşkın'ı Ziyaret Etti

Salihli Kosovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı ziyaret etti.Ziyaretle ile ilgili...

Salihli Kosovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı ziyaret etti.

Ziyaretle ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, dernek yönetimini ilçesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kosova'nın kardeş ülke olduğunun altını çizen Aşkın, "Bizler yıllardır aynı topraklarda aynı kültürü paylaşmışız. Aynı kültür içinde birbirimize bağlanmışız. Kosovalıları Kula'da ağırlamaktan onur duyuyoruz" dedi.

Kosova'yı da en kısa zamanda ziyaret edeceğini belirten Başkan Aşkın, Kosova Prizren Milli Eğitim Heyeti'nin göndermiş olduğu plaket için de teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kosovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdülhadi Hür, "Kosova Prizren Milli Eğitim'in Kula Belediye Başkanı Selim Aşkını ağırlamak istediğini, bu daveti ziyaretlerinde kendisine ilettiklerini söyledi. Hür, ziyaret sonunda Prizren'den gönderilen plaketi Başkan Selim Aşkın'a takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: