Kosova Ticaret Ve Sanayi Bakan Yardımcısı Ustaibo'dan Ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, kendisini ziyaret eden Kosova Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, kendisini ziyaret eden Kosova Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı Cuneyd Ustaibo'ya Antalya ile Kosova'nın ticari ve kültürel ilişkilerini geliştirmek için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı, Kosova Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı Cuneyd Ustaibo ve beraberindeki heyet ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı Cuneyd Ustaibo, Antalya'nın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Ülkemizden her yıl Antalya'ya önemli sayıda turist geliyor. Her yıl Antalya'ya gelen turist sayısında artış oluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile kültürel ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Kosova önemli bir ülke, Türk yatırımcıları bölgemize önemli yatırımlar yapıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kosova bizim soydaş ülkemiz. Hiçbir zaman aramızda yabancılık hissetmiyoruz. Kosovalı misafirlerimizi Antalya'da görmekten mutluyuz. Ticari ve kültürel ilişkileri geliştirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Akaydın, Cuneyd Ustaibo'ya Antalya siluetinin yer aldığı bir plaket verdi. Kosova Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı Cuneyd Ustaibo da Başkan Akayadın'a Kosova'ya özgü hediyeler sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: