Kosova’dan Ak Parti’ye Anlamlı Ziyaret

2011 Genel seçimlerinde Kosova, Makedonya ve Bosna-Hersek’ten 36 kişilik bir ekiple gelip AK Parti İzmir...

2011 Genel seçimlerinde Kosova, Makedonya ve Bosna-Hersek’ten 36 kişilik bir ekiple gelip AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait’in seçim çalışmalarına katılan ekibin lideri ve aynı zamanda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın dostlarından Hacı İlyas, İzmir’e geldi.

Milletvekili Rıfat Sait ve eşi Sevilay Sait ile AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Hacı İlyas, İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a hayırlısı olsun dileklerini iletti. Ziyarete Balkan Anadolu Derneği Başkanı Ender Öztürk, Kosova Rumeli Derneği Asbaşkanı Hüseyin Acırgan da katılarak vekil Sait’i yalnız bırakmadılar.

Reklam
Reklam

Rahmetli Necmettin Erbakan’ı Bosna Hersek’in efsane lideri Alija İzzet Begoviç ile tanıştıran kişi olan İlyas, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın arkadaşlarından biri olarak biliniyor. Daha önce İstanbul ve Bursa’daki seçimlere gelerek destek veren Balkan ekibi, son genel seçimlerde İzmir’de Rifat Sait’e bizzat sahada çalışarak destek vermişlerdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, İlyas’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hacı İlyas, vekil Sait ve Başkan Akay’ı Kosova’ya davet etti. İlyas, Başbakan Erdoğan ve hükümetinin Balkanlara büyük hizmetler verdiğini, bundan dolayı Türkiye’ye müteşekkir olduklarını söyleyerek, 2014 yılında yapılacak yerel seçimler için tekrar İzmir’e gelerek AK Parti adayına destek vereceklerini belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz