Kötü futbol, Cavcav'ı sigaraya başlattı!

Gençlerbirliği'nin Kayserispor karşısında oynadığı futbol, doktoru tarafından sigara içmesi yasaklanan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ı yeniden sigaraya başlattı. Doktoru tarafından sigara içmesi yasaklanan İlhan Cavcav, Gençlerbirliği'nin Kayserispor karşısında ilk 20 dakikada oynadığı futbolun ardından yeniden sigara içmeye başladı.

Bu sezon iyi bir grafik çizemeyen ve Kayserispor karşısından kalesinde 3 mutlak gol pozisyonu gören Gençlerbirliği'nde Başkan İlhan Cavcav, strese daha fazla dayanamadı ve şöförünü sigara almaya gönderdi. Cavcav'ın şöförü Recep Yalçın, hemen sigarayı aldı ve Cavcav'a verdi. Yaklaşık 4 yıldır sigara içmeyen ve etrafında sigara içenlere bile tepki gösteren İlhan Cavcav, takımının oynadığı futbol nedeniyle yaşadığı stresten içtiği sigarayla kurtulmaya çalıştı. 1-0 geriye düştüğü maçta kendi sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği, 9. maçlar sonunda 9 puana ulaşarak, kötü grafiğini devam ettirdi.

Reklam
Reklam

Öte yandan İlhan Cavcav'ın gelirinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağı maçta tribünleri doldurmayan taraftarları eleştirmesine, Kırmızı-siyahlı taraftarlar cevap verdi. Taraftar sitelerine konuyu taşıyan Kırmızı-siyahlı taraftarlar, Kayserispor karşısında bu sezonki en çok taraftar topluluğun maça geldiğini belirtti. Gençlerbirliği taraftarları, çok sayıda taraftarın ise maraton tribününde taraftar girişi için sadece 1 kapı açıldığı için oluşan kuyruğa girmemek adına maçı izlemekten vazgeçtiğini ifade etti.