'Kötü Yol' Dizisinin Çekimleri Kozan'da Başladı

Orhan Kemal’in romanından uyarlanan 'Kötü Yol' dizisinin çekimleri Adana Kozan ilçesinde başladı. 'Kötü Yol' dizisini...

Orhan Kemal’in romanından uyarlanan 'Kötü Yol' dizisinin çekimleri Adana Kozan ilçesinde başladı.

'Kötü Yol' dizisini çekecek Gold Film Genel Koordinatörü Ahsen Tüzün ile Yapım Koordinatörü Ferhat Eşsiz ve 'Hanımın Çiftliği' dizisinde çalışan ekibin önemli kısmının görev alacağı dizinin çekimlerinin Kozan’da tarihi bir mekânda başladığı belirtildi.

İnsanın yitirdiği onurunu yeniden kazanışını anlatan 'Kötü Yol'un yapımcılığını Faruk Turgut, yönetmenliğini ise Nisan Akman yapıyor. Maceralı kurgusu ile izleyiciyi ekrana bağlaması düşünülen dizide başrol oynayacak Cansel Elçin'e İlker Aksum, Ezgi Mola, Şükran Ovalı gibi isimler eşlik edecek. Cansel Elçin, son olarak yayından kaldırılan 'Yalancı Bahar' dizisinde ‘Selim’ karakterini canlandırmıştı.
Dizinin Kozan'da çekilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Özgan, “Kozan'da çekimlerin yapılması ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: