Kovancılar'da Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı

TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğünce Kovancılar İlçesinde tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü tarafından Kovancılar İlçesinde 20.02.2013 tarihinde tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı Kovancılar İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Kovancılar İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli, Kovancılar Toprak Mahsülleri Ofisi Personeli ve Kovancılar İlçesinde yaşayan potansiyel yatırımcılar iştirak etti.

Toplantı TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü uzmanlarından Zeynep ARSLANOĞLU’nun konuşması ile başladı. Kurum hakkında genel bir tanıtım yapıldıktan sonra verilen destekler ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmeye geçildi. Yapılan sunumda, Tarımsal işletmelerin yeniden yapılandırılması ve topluluk standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlara verilen destekler, Tarım ve balıkçılık ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanmasının yeniden yapılandırılması ve topluluk standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlar, Kırsal ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik IPARD destekleri anlatıldı.

Reklam
Reklam

Şu an çağrı döneminde olduğumuz ve 15 şubat - 15 mart arası proje kabulüne başlayacağımız önemle hatırlatılarak, detayları konuşmak için kurumumuza yatırımcılar davet edildi. Kurum uzmanları toplantı sonunda katılımcılardan gelen soruları cevaplandırarak yapabilecekleri hakkında tavsiyelerde bulundular. Sorular genelde proje başvuru süreci, Sözleşme ve Ödeme Paketleri, Yapı Ruhsatı ve İzinler, Mesleki Yeterlilikler, Arıcılık ve Süt hayvancılığı üzerine yoğunlaştı. Toplantı sonrasında Kovancılar Kaymakamı Sayın Esengül KORKMAZ ÇİÇEKLİ ile görüşen kurumumuz uzmanları daha sonra Kovancılar İlçe Tarım Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret sonrası kurum personeli ilçeden ayrıldı.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: