Köy Çocuklarından İngilizce Dil Gecesi

Manyas'ın Eskimanyas köyünde yaşayan çocuklar, köylerindeki İngilizce başlangıç kursunu bir final gecesi ile sonlandırdı.

Manyas'ın Eskimanyas köyünde yaşayan çocuklar, köylerindeki İngilizce başlangıç kursunu bir final gecesi ile sonlandırdı.

Okulun olmadığı ve öğrencilerin taşıma sistemi ile ilçeye taşındığı köyde Manyas Halk Eğitim Müdürlüğü ve köy muhtarlığının katkıları ile düzenlenen İngilizce kursunu bitiren kursiyerler düzenledikleri final gecesinde kısa sürede öğrendiklerini İngilizce skeç, şiir ve şarkılar söyleyerek konuklar ve aileleriyle paylaştı.

Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik, köy muhtarı Kazim Conker ile köylüler katıldı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Avcı, programın ardından yaptığı konuşmada, "Çocuklarımız bize köyde de İngilizce konuşulabileceğinin en güzel örneğini gösterdiler. Telaffuzları iyi istendiğinde öğretmenlerimizin güzel şeyler yapabileceğinin kanıtıdır. Lisan çok önemlidir, yurt dışına çıktığınızda bunun önemini çok daha iyi anlıyorsunuz" dedi.

Muhabir: Süleyman Özaydın / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: