Köy Mezarlığına Fidan Dikildi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı'nın işbirliğiyle başlatılan proje kapsamında Tavşanlı'da fidan...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı'nın işbirliğiyle başlatılan proje kapsamında Tavşanlı'da fidan dikiliyor. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir, Kadın Kolları Başkanı Dilek Kasımoğlu ve beraberindeki partililer Şahmelek köyüne giderek mezarlığa fidan dikti.

Açıklamada bulunan Kadın Kolları Başkanı Dilek Kasımoğlu, "Diyanet işleri Başkanlığı ve Orman Su İşleri Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği bulunmaktayız. İmzalanan protokolde Türkiye'de tüm mezarlık cami ve kurs bahçelerinin ağaçlandırılması söz konusu. Biz de AK Parti Kadın Kolları olarak bu projenin yer alıyoruz. Böyle güzel projelerde yer alarak diğer kurum ve dernekleri teşvik etmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir de böyle bir projede yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Diğer köy ve bölgelerde de bu tür kampanyaların uygulanması gerektiğini belirten Demir, emeği geçenlere teşekkür etti.

Orman İşletme Şefi Doğan Kiras, "Şahmelek Köyü Mezarlığı'nda Orman Bakanlığımız ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde çalışma yapıyoruz. Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü olarak Kayıköy, Ayvalık, Derecik, Moymul Mahallesi ve Şahmelek Köyünde toplam 800 adet selvi fidanı diktik. Genelde bu çalışmalarda mazı ve selvi fidanı dikiyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: