Köy Okuluna Çevre Düzenlemesi

GAZİANTEP (AA) - Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gökçepayam Köyü İlkokulunda çevre düzenlemesi çalışması başlatıldı.

Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gökçepayam Köyü İlkokulunda çevre düzenlemesi çalışması başlatıldı. Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerdeki okullarda çevöre düzenleme çalışması yaptıklarını söyledi. Bu kapsamda uzun yıllardan beri bakım, onarım ve çevre düzenlemesi yapılmayan Gökçepayam Köyü İlkokulu bahçesinde çevre düzenleme çalışması yaptıklarını ifade eden Gündeş, şunları söyledi: "Toprak olan okul bahçesindeki 900 metrekarelik alana beton döktük. 45 öğrencimizin eğitim-öğretim gördüğü okulumuzun bahçesinde başlattığımız çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlandığında okulumuz temiz ve düzenli bir bahçeye kavuşacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak zaman zaman müdürlüğümüzün maddi kaynakları ölçüsünde ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerimizdeki tüm okullarımızın iç, dış boya bakım ve çevre düzenlemesiyle okullarımızı modern okullar haline getirmeye devam ediyoruz." Gündeş, çalışmaların 8 bin liraya mal olacağını kaydetti. Köy Muhtarı Lütfü Polat da 1961 yılında yapılan okulda bugüne kadar böylesine geniş kapsamlı bakım onarım yapılmadığını söyledi. Polat, Müdür Gündeş ve emeği geçenlere teşekür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz