Köy okulundaki öğrencileri unutmadılar

Şahinbey Belediyesi ile Kimse Yok Mu Derneği işbirliği ile kurulan Şefkat Mağazası Gönüllü Kadın Kolları...

Şahinbey Belediyesi ile Kimse Yok Mu Derneği işbirliği ile kurulan Şefkat Mağazası Gönüllü Kadın Kolları Birimi birleştirilmiş köy okulu olan Kürüm ilköğretim Okulu’nun yardımına koştu.
Kürüm İlköğretim Okulu öğretmeni Sadiye Kılçuval’ın Öğretmenler Günü’nü kutlayan kadınlar, okulda okuyan ihtiyaç sahibi 21 öğrenciye giyim, kırtasiye ve oyuncak yardımı yaptı. Şefkat Mağazası gönüllülerinin yapmış olduğu organizasyondan dolayı çok mutlu olduğunu ve kendisinin hatırlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren öğretmen Kılçuval, öğrencilerin mutlu olmasıyla kendisinin de mutlu olduğunu söyledi. Şefkat Mağazası Gönüllü Kadın Kolları Birimi Koordinatörü Filiz Şahin de öğretmenlerin eğitimli bir toplum için çaba harcadığını vurgularken, Kimse Yok mu Derneği Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Aydıngüler de gönüllü birimi, faaliyetinden dolayı kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz