Köy okulunu yalnız bırakmadılar

Batman'da Kozluk Çok Programlı Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencileri hayata geçirdikleri ‘yalnız değilsiniz’ projesi kapsamında...

Batman'da Kozluk Çok Programlı Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencileri hayata geçirdikleri ‘yalnız değilsiniz’ projesi kapsamında Kozluk ilçesinin en ücra ve dağlık bölgesinde yer alan Geçitaltı Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Kozluk Çok Programlı Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencileri, kendi imkânları ile almış oldukları anasınıf malzemeleri, birinci sınıf öğrencileri için 300 adet okuma kitabı ve ilköğretim okulu için de bütün bir dönem yetecek kırtasiye ve temizlik malzemesini hediye etti.
Yapılan ziyaretle ilgili olarak Okul Müdürü Mehmet İsen, “İlçemizin en ücra yerinde ve zor şartlarda görev yapan öğretmen arkadaşlarımıza destek olmak ve öğrencilere de her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacı ile düzenlemiş olduğumuz bu gezimizde oluşan sevgi ortamı bizleri çok mutlu etti. Ne kadar doğru bir iş yaptığımızı da ziyaret ettiğimiz öğrenci ile öğretmenlerimizin sevgi ve minnet dolu bakışlarında görmüş olduk.” diye konuştu.
Geçitaltı İlk Öğretim Okulu Müdürü Ahmet Çakır ise “çok programlı lisemizin yönetici, öğretmen ve öğrencilerinin gönüllerinden kopan ve kendi imkânları ile aldıkları hediyelere teşekkür ederek yapılan ziyaretten çok mutlu olduklarını belirtmiştir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz