Köy Yollarında Asfalt Çalışması

Muş Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, köy yollarında asfalt çalışmasının devam ettiğini söyledi.

Muş Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, köy yollarında asfalt çalışmasının devam ettiğini söyledi.

Muş merkeze bağlı Yücetepe köyü yolunda çalışmaları inceleyen Yentür, gazetecilere yaptığı açıklamada, köy yolunun 7 kilometrelik kısmının ikinci kat asfaltla kaplandığını söyledi.

Ramazan nedeniyle asfalt ekibinin çok zor şartlarda çalıştığını ifade eden Yentür, şöyle konuştu:

"Şartlar ne olursa olsun halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Yücetepe köyü Muş'un en büyük köylerinden biri. Ağır koşullarda dahi insanlara hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Hasköy-Mutki yolunda 10 kilometrelik bir asfalt çalışması yaptık. Şu anda köy yollarımızda asfaltlama çalışması yaparken, bazı köy yollarımızda da genişletme yapıyoruz."

Reklam
Reklam

Asfalt ekibinin şefi Abdullah Işık ise oruç tutan personelin 37 derece sıcaklığa ve 150 derecelik ısıya sahip asfalt kazanlarına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Yücetepe köyü muhtarı Hüseyin Güntay da özellikle bu yıl çetin geçen kış nedeniyle yollarının tahrip olduğunu ve kullanılamaz hale geldiğini kaydederek, yapılan asfalt çalışmasıyla yollarının eski standardına kavuştuğunu kaydetti.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: