Köy Yollarında Asfalt Yama Ve Sathi Kaplama Çalışmaları Yapıldı

Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Sivas merkeze...

Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Sivas merkeze bağlı Ayli ve Sarıdemir köylerinde asfalt yama ve sathi kaplama çalışmaları yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal; yüksek kalite standartlarında yol yapım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, “Hizmet alanımızdaki yollarda iyileştirme çalışmaları kesintisiz olarak devam etmektedir. Bu hizmetler sonucunda yollarımızın kalite ve standartları artırılarak, vatandaşlarımızın köylerine daha sağlıklı ulaşmaları sağlanacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Köy yollarının bakım-onarım ve yama çalışmalarının devam ettiğini, bu kapsamda Ayli köyüne 4,5 km yama, Sarıdemir köyüne 3,2 km asfalt sathi kaplama yapıldığını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Soysal, “Çalışmalarımız sezon sonuna kadar devam edecektir. Amacımız, 2013 yılı yatırım programını takip ederek, iş sezonunu en verimli şekilde tamamlamaktır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: