Köy Yollarının İkinci Kat Asfaltı Tamamlandı

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde yapılan çalışmalarla 2012 yılı İl Özel İdaresi yatırım programına alınan köy yolları...

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde yapılan çalışmalarla 2012 yılı İl Özel İdaresi yatırım programına alınan köy yolları tamamlanıyor.

Bu yıl Özel İdare yatırım programına alınan, kaynağı Sivas İl Özel İdaresi tarafından karşılanan ve ihalesi Yıldızeli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan 15 kilometrelik Yavu, Dikilitaş, Başköy, Killik ve Karalar köyü yollarının ikinci kat asfaltının tamamlandığı bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, “İkinci kay asfalt programında yer alan köy yollarımızın ödeneği Özel İdare tarafından karşılandı. Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesini yapmış olduğumuz yolların temel malzemesini kaymakamlık olarak biz taşıdık ve Özel İdare ekipleri tarafından sati kaplama işi yapıldı.” dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Erdoğan amaçlarının, yapılan hizmetlerle köy yollarının standardını artırarak vatandaşların ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamaması olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: