Köyde düzenlenen 'Kutlu Doğum' etkinliğine yoğun katılım -Bu yıl 6'ncısı düzenlenen etkinliğe AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'de katıldı

Kahta'ya bağlı Şahintepe köyünde bu yıl 6.'sı düzenlenen Kutlu Doğum programına yoğun katılım oldu.

Kahta'ya bağlı Şahintepe köyünde bu yıl 6.'sı düzenlenen Kutlu Doğum programına yoğun katılım oldu.

Programın açılışı Kur'an-ı Kerim okunarak yapıldı. Programda İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ve İlçe Müftüsü Burhan Barut birer konuşma yaparak, Kutlu Doğum Haftası'nın önemini anlattı.

Köy Muhtarı Zeynal Aydın, Kutlu Doğum etkinliğine katılanlara teşekkür ettiği konuşmasında, şöyle konuştu:

"Köyümüzde 6 yıldır yapılan bu etkinlik, her yıl daha geniş bir katılımla düzenlenmektedir. Etkinliğin gerçekleşmesinde yakın ilgi ve desteğini esirgemeyen başta ESOB Başkanı Mustafa Salman'a şahsım ve Şahintepeliler adına teşekkür ederim."

Reklam
Reklam

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ise Şahintepe köyünde bu tür geniş katılımlı bir organizenin yapmasından onur duyduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından köydeki öğrenciler tarafından ilahiler okundu. Daha sonra plaket takdimi yapıldı. Vali Ramazan Sodan, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Kahta Kaymakamı Metin Esen, Köy Muhtarı Zeynel Aydın ve Köy İmamı Ramazan Dolaş'a plaket verildi.

Plaket töreninde bir konuşma yapan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan bu yıl altıncısı düzenlenen Kutlu Doğum programı dolayısıyla köylüyü kutladığını ifade ederek Kutlu Doğum Haftası'nın önemine değindi. Program yemeklerin yenmesinin ardından sona erdi.

Kutlu Doğum programına Kahta Kaymakamı Metin Esen, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mustafa Salman, Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı, il genel meclis üyeleri Oktay Bakır, Mehmet Can Erdoğan, Kahta Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: