KÖYDES Toplantısı Yapıldı

KÖYDES İl Tahsisat Komisyon toplantısı Vali Şerif Yılmaz'ın Başkanlığında yapıldı.

KÖYDES İl Tahsisat Komisyon toplantısı Vali Şerif Yılmaz'ın Başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Davut Haner, İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın, İlçe Kaymakamları ve ilgili müdürler katıldı.

KÖYDES programının içme suyu ve yol başta olmak üzere şehirde ne varsa köylerde de aynısının olması ve köylerin tüm eksikliklerinin giderilmesi amacıyla başlatılan bir çalışma olduğunu belirten Vali Yılmaz, şunları söyledi:

"İlimiz genelinde çok güzel işlere imza atıldı. Kaymakamlarımız, İl Özel İdaremiz, Köylere Hizmet Götürme Birliklerimiz, İl Genel Meclisimiz, çalışanlarımız ve işçilerimizin büyük bir özveri içerisinde il genelinde başarılı çalışmalar yaptılar. Yapılan bu çalışmalardan dolayı herkese teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Esra Gül Aktürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: