Köye çok amaçlı salon

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Kutluhallar köyünde köylü-devlet işbirliği ile çok amaçlı salon yapımına başlandığı bildirildi.Köy Muhtarı Osman Gündüz, 300 metrekarelik alanda inşaatına başlanan çok amaçlı salonun yapımına köylü olarak iş gücü ve maddi katkıda bulunacaklarını belirtti.Vatandaşa hizmet için var güçleriyle çalıştıklarını söyleyen Gündüz, "Devletimizin sayesinde köyümüzün sorunları bir bir çözümlendi.

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Kutluhallar köyünde köylü-devlet işbirliği ile çok amaçlı salon yapımına başlandığı bildirildi.
Köy Muhtarı Osman Gündüz, 300 metrekarelik alanda inşaatına başlanan çok amaçlı salonun yapımına köylü olarak iş gücü ve maddi katkıda bulunacaklarını belirtti.
Vatandaşa hizmet için var güçleriyle çalıştıklarını söyleyen Gündüz, "Devletimizin sayesinde köyümüzün sorunları bir bir çözümlendi. Son olarak özellikle düğünlerde büyük ihtiyaç duyulan çok amaçlı salon yapımına başlandık. Yaklaşık 250 bin liraya mal olacak salonun yapımını bir yıl içinde tamamlamayı planlıyoruz. Çok amaçlı salon yapımına katkılarından dolayı Kaymakamımıza, Özel İdare Müdürümüze, İl Genel Meclisi üyelerimize ve köy halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz