Köylerde Risk Analizi Yapılıyor

KOCAELİ (AA) - İzmit Belediyesince ilçeye bağlı köylerde deprem, yangın, sel, heyelan ve çevresel riskler kayıt altına alınıyor.

İzmit Belediyesince ilçeye bağlı köylerde deprem, yangın, sel, heyelan ve çevresel riskler kayıt altına alınıyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce kentsel risk analizi çalışmalarında 35 köye ulaşıldı. Yaklaşık 6 ay önce başlatılan çalışmalarla deprem, yangın, sel, heyelan ve çevresel riskler kayıt altına alınıyor. Zemin araştırma biriminde görevli uzmanlarca yürütülen çalışmalarda muhtarlar ve köyün ileri gelenleriyle de görüşülüyor. Yetkililer, 35 köydeki risk analiz çalışmasının tamamlandığını, yıl sonuna kadar 15 köyün risk analizini tamamlamak istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: