Köylere Yazlık Sinema

Denizli AB Bilgi Merkezi, "Denizli'nin Köylerinde, Avrupa ve Türk Filmleri Gösterimde" etkinliği ile sinemayı köylere götürecek.

Denizli AB Bilgi Merkezi, "Denizli'nin Köylerinde, Avrupa ve Türk Filmleri Gösterimde" etkinliği ile sinemayı köylere götürecek.

Denizli Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, oda bünyesindeki Denizli AB Bilgi Merkezi Denizli AB Bilgi Merkezi, 15-17 Ağustos tarihleri arasında, "Denizli'nin Köylerinde, Avrupa ve Türk Filmleri Gösterimde" adlı bir etkinlik düzenliyor.

Denizli AB Bilgi Merkezi, etkinlik kapsamında, 15 Ağustos Çarşamba günü Tavas'a bağlı Horasanlı, 16 Ağustos Perşembe günü Serinhisar'a bağlı Yüreğil ve 17 Ağustos Cuma günü Acıpayam'a bağlı Çiftlik köylerinde, nostaljik yazlık sinema tadında 35 mm. film makinesiyle üç farklı film gösterimi yapacak.

Reklam
Reklam

Ziyaret edilecek köylerde, sinema filmlerinin gösterimi esnasında, pamuk şeker, macun ve karlı pekmez gibi ikramlar sunacak olan Denizli AB Bilgi Merkezi'nin, aynı zamanda köy meydanları ve okul bahçelerinde açacağı stant ile kitap, broşür gibi yayın ve promosyonlar dağıtacağı bildirildi.

Gösterimler iftardan sonra saat 21.00'de başlayacak.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Binnaz Ersoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: