Köylü öğrencilerin sinema keyfi

Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün "Mavi Köprü" projesiyle köy okullarındaki öğrencilere sinema keyfi yaşatılıyor.

Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün "Mavi Köprü" projesiyle köy okullarındaki öğrencilere sinema keyfi yaşatılıyor.

Projesi kapsamında yürütülen etkinliklerde köy okullarında eğitim gören öğrencilere Emniyet Müdürlüğünde Sinema Keyfi yaşatılıyor.

Proje kapsamında köy okullarındaki öğrenciler servislerle ilçeye taşınarak Şehit Er Erol Tavukçu Konferans Salonu'nda sinevizyonla çizgi film ve sinema izleme imkanları sağlanıyor.

İlçeye 16 kilometre uzaklıktaki Yukarıargıt Köyü ilköğretim Okulu öğrencileri "Biz Devri 3" animasyon çizgi sinema filmini izledi. Dev ekranda ilk kez bir film izlemenin keyfini yaşayan öğrencilerin sevinci yüzlerine yansıdı.

Reklam
Reklam

Okulun öğretmenlerinden Ümit Kılınç, öğrencilere yönelik böyle bir etkinliğin çok güzel olduğunu belirterek, çocukların sinema salonunda keyif yaşadıklarını söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Oktay Çelik ise, amaçlarının köydeki öğrencilere güzel bir ortamda iyi vakit geçirip eğlendirmek olduğunu ifade ederek, öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak istediklerini kaydetti. Çelik, Milli Eğitim Müdürlüğü ile organizeli olarak tüm köy okullarında eğitim gören öğrencileri ilçeye getirdiklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: