"Köylü Pazarı" Için Kuralar Çekildi

KOCAELİ (AA) - İzmit Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulacak "Köylü Pazarı"nda tezgah açacaklar için kura çekildi.

KOCAELİ - İzmit Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulacak "Köylü Pazarı"nda tezgah açacaklar için kura çekildi. Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, Necmettin Kırbaş ile Karayol sokakları araında kurdulacak pazarın 26 Temmuz Cuma günü hizmete gireceği belirtilerek, burada tezgah açacak kişilerin belirlenmesi için kura çekildiği bildirildi. Pazar alanından 94 kişinin yaralanacağı ifade eden açıklamada, şu görüşlere yer verildi: "94 tezgahı, 10 araçlık otopark, zabıta birimi, mescit ve tuvaletleri bulunan 'Köylü Pazarı' için çok talep olduğu için kura çekimi yapıldı. Adaletli davranmak adına bu tür bir yöntem belirlendi. Kura sonrasında isimleri belirlenen pazarcılar ikametgah, nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve Ziraat Odası’ndan alacakları çiftçilik belgesiyle 19 Temmuz Cuma gününe kadar İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne kayıt yaptıracaklar. Kaydını yaptırmayan veya eksik belge getirenlerin yerine yedek listelerdeki isimler alınacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: