Köylü Pazarına Büyük İlgi

Cumartesi günleri Kaman Belediyesi önüne kurulan köylü pazarı, kurutmalık ve konservelik dönemi nedeniyle dolup taşıyor.Kaman...

Cumartesi günleri Kaman Belediyesi önüne kurulan köylü pazarı, kurutmalık ve konservelik dönemi nedeniyle dolup taşıyor.

Kaman İlçesindeki ekonomik hayatın canlanması amacıyla belediye tarafından desteklenerek yerel ürünlerin satışının teşvik edildiği köylü pazarı ilgi çekmeye devam ediyor. Çevre il ve ilçelerden de gelen Kamanlıların da köylü pazarına rağbet ediyor.

Kaman genelinde organik yolla küçük üretim yapan vatandaşlar yetiştirdiği domates, biber, patlıcan, yeşillik gibi ürünlerin satışının gerçekleştirildiği köylü pazarından alış-verişe ilçe dışından bile çok sayıda insan gelirken, yoldan geçen yolcularda alışveriş yapmakta.

Reklam
Reklam

Belediye önünde kurulan köylü pazarındaki fiyatlar Çarşamba günü kurulan semt pazarındaki fiyatları ile yarışıyor. İlçe halkı da tazeliği ve organikliği nedeniyle köylü pazarını tercih ediyor.

Vatandaşlar, köylü pazarının denetlenmesini ve üretici olmayan insanların manavlardan getirdikleri ürünleri satmalarını engellemelerini istediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz