Köylü Pazarında Sona Gelindi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği ve takip ettiği Köylü Pazarı projesinde...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği ve takip ettiği Köylü Pazarı projesinde sona gelindi. Cumhuriyet Mahallesi’nde Karayol Sokak ile Necmettin Kırbaş Sokak arasında kurulacak pazar alanından 94 köylü yararlanacak.

780 metrekarelik alanda kurulacak köylü pazarı çelik konstrüksiyon iskelet üzerine yarı kapalı sundurma şeklinde yapıldığını söyleyen İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Muhammet Ergin pazar içinde 10 araçlık otopark, zabıta birimi, mescit, sosyal alan, tuvaletlerin bulunacağı bilgisini verdi.

Reklam
Reklam

Köylü pazarının pek çok sıkıntıyı gidereceğine vurgu yapan Ergin, “Pazarın tamamlanmasıyla özellikle yer konusunda büyük sıkıntı çeken köylüler de rahat bir nefes alacak. Pazarımız tamamlandığında her köylü kendi ürünlerini satacak. Satış yapacak olanların listesi elimizde olacak. Yerimiz 94 köylüye hitap edebilecek nitelikte. İnşallah yeni açılacak olan bu pazarla birlikte birçok köylü esnafımızı da İzmitlilerle buluşturacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: