Köylü'den Demirspor'a kombine desteği

Köylü, Adana Demirspor’un satışa sunduğu kombine biletlerden 1 adet protokol bileti alarak destek verdi.

İl Genel Meclis Üyesi ve Adana’nın tanınmış mimarlarından Aytan Köylü, Adana Demirspor’un satışa sunduğu kombine biletlerden 1 adet protokol bileti alarak destek verdi.

Mavi-lacivertli kulübün 2. Başkanı Ali Uğur Akbaş’tan kombine biletini teslim alan Aytan Köylü, “Tarihi kulübümüze el vererek destek olmalıyız” dedi.

İl Genel Meclis Üyesi ve mimar Aytan Köylü’nün verdiği destek için çok mutlu olduklarını söyleyen Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Ali Uğur Akbaş, “Çek değerli dostumuz Aytan Köylü, bizzat bizleri arayarak satışa sunduğumuz kombine biletlerden satın alma talebini iletti. Bu nedenle kendisini ziyaret ettik. Örnek davranışı nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: