Köylüler, Yoğurt Ve Peynir Yapımını Uzmanından Öğrendi

Mardin'in Yeşilli Kaymakamlığı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğinde Ovaköy ve...

Mardin'in Yeşilli Kaymakamlığı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğinde Ovaköy ve Zeytinli köylerinde peynir ve yoğurt yapımı semineri verildi. Seminere bayan katılımcılar yanı sıra erkekler de ilgi gösterdi.

Semineri Yeşilli İlçe Tarım Müdürü Ahmet Ayus, Veteriner Hekim Mustafa Uzun ve Ziraat Mühendisi Nevzat Alas verdi. Katılımcılar sütün pastörize edilmesi hakkında merak ettiklerini sordu. Katılımcılar seminerden çok memnun kaldıklarını ve yeni bilgiler edindiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

İlçe Tarım Müdürü Ahmet Ayus, katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, seminerde öğrendiklerini mutlaka uygulamaları gerektiğini söyledi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhsin Aydın, katılımcıların yoğun ilgisinden memnun olduklarını belirterek, bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: