Köylülerin gösteri keyfi

Mersin Devlet Opera ve Balesi'nin (MDOB), türkülerden oluşan folklorama adlı gösterisini köylüler de izledi.

''Türk Büyüsü'' adıyla hazırlanan iki perdelik gösteri, Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Gösteriyi, Mezitli ilçesine bağlı Çevlik, Akarca, Pelitkoyağı köyleri ile Fındıkpınarı ve Tepeköy beldesinden Mezitli Kaymakamlığınca getirilen köylüler ve öğrenciler de izledi.

Orkestra düzenlemesi Serdar Yalçın'a ait, rejisörlüğünü Yaşar Esgin'in yaptığı eserin kostüm tasarımını Alev Tol, dekor tasarımını Seyhan Atamer, koreografisini Levent Güngör, ışık tasarımını da Tarı Deniz gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Zaman zaman izleyicilerin de alkışlarla eşlik ettiği eserde Hicran Evşen, Pınar Olgun Güven, Gülçin Altaş, Neslihan Ulaş, Gülten Berber, Nihan Çetin, Ziya Humar ve Özkan Çavdaroğlu solist sanatçı olarak görev aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz