Köylülerin Su Sevinci

Malatya İl Özel İdaresi'nin, Savaklı köyünde sulama suyu ihtiyacını karşılamak için yaptığı sondajda su bulundu.

Malatya İl Özel İdaresi'nin, Savaklı köyünde sulama suyu ihtiyacını karşılamak için yaptığı sondajda su bulundu.

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Doğanşehir'in Savaklı köyünde yapılan sondaj çalışması mutlu sonla bitti. Yapılan sondaj çalışmasında saniyede 15-20 litre su bulundu.

Savaklı köyüne giden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, İl Genel Meclisi Üyesi Abdurrahman Doğan ve İl Özel İdaresi Su Ve Kanal Hizmetleri Müdürü A.Hikmet Türkoğlu ile beraber çalışmaları yerinde incelerken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, "Sulama sıkıntısı çeken vatandaşların istekleri meclisimiz tarafından değerlendirilerek burada bir sondaj açılmasına karar verildi. Bu gün burada bu çalışmayı incelemek için geldik. Başarılı bir çalışma oldu.140 metre derinlikten saniyede 15-20 litre su çıktı. Bu su sulamada kullanılacak" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: