Koyulhisar Kaymakamı Turan’dan, Öğrencilere Moral Yemeği

Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan lise öğrencilerle vermiş olduğu akşam yemeğine bir araya geldi.Pazar günü yapılacak...

Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan lise öğrencilerle vermiş olduğu akşam yemeğine bir araya geldi.

Pazar günü yapılacak olan üniversite sınavı öncesi sınava girecek öğrencilere moral vermek ve sınava motive etmek için akşam yemeğinde öğrencilerle bir araya gelen Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan öğrencilerle yemek sonrası bir süre sohbet etti.

Bu sınavlarda alacağınız başarı bizim ve ilçenin başarısı başarısızlığınızda aynı şekilde bizim başarısızlığımızdır diyen Turan” Katkı sağlamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz netice itibari ile niyetimizin halis olduğunu ve gönlümüzün sizlerle birlikte olduğunu bilmenizi isterim” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Turan daha sonra da öğrencilere bazı nasihatlerde bulundu ve okul yıllarındaki anılardan bahsederek öğrencilere örnekler verdi. Turan “ Sınavlarda başarılı olarak bizleri gururlandıracağınıza yürekten inanıyorum, Allah yolunuzu açık etsin hepinize şimdiden başarılar diliyorum“ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: