Koyulhisar’da Açılan Arıcılık Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen arıcılık kursuna vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Okullar hayat...

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen arıcılık kursuna vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Okullar hayat olsun projesi kapsamında Koyulhisar Mehmet Kavala Lisesi çok amaçlı salonunda yapılan arıcılık kursuna halkın yoğun ilgi göstermesi idarecileri memnun etti.

Arıcılık kursunu ziyaret eden Koyulhisar Milli Eğitim Müdürü Şinasi Yıldırım vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Koyulhisar Milli Eğitim Müdürü Şinasi Yıldırım, “Okullar hayat olsun projesi” kapsamında ilçe halk eğitim müdürlüğü ve Mehmet Kavala Lisesi tarafından ortaklaşa düzenlendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Arıcılık Kursuna 126 kursiyer olduğunu belirten Yıldırım, “Vatandaşlardan gördüğümüz ilgiden dolayı çok memnunuz şu an sayımız 126. Bu ilçemiz için gerçekten güzel bir rakam. Vatandaşlarımıza faydalı olacağını düşündüğümüz yeni kurslarımız da olacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: