Koyulhisar'da "Misafir Anne Projesi"

Koyulhisar İlçe Hastanesi'nde "Misafir Anne Projesi"nin hayata geçirileceği bildirildi.

Koyulhisar İlçe Hastanesi'nde "Misafir Anne Projesi"nin hayata geçirileceği bildirildi.

Koyulhisar İlçe Hastanesi Sağlık Grup Başkanı Dr. İrfan Epsileli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl yoğun kış şartlarına rağmen hastanede misafir olarak kalmayı kabul etmeyen hamile kadınlar için yeni bir çözüm bulduklarını belirtti.

Bu yıl uygulayacakları "Misafir Anne Projesi" ile sadece gebe anneleri değil çocuklarını da misafir edeceklerini ifade eden Epsileli, proje hakkında şu bilgileri verdi:

"Gebeliğin son haftalarında anneleri hastanemizde misafir edeceğiz. Bunun için doktorlarımız gerekli takibi yapıyor. Biz de gerekli önlemleri alacağız. Geçen yıl bu konuda biraz sıkıntılarımız oldu. Hamile anneleri doğuma az bir süre kalmasına rağmen hastanemizde misafir olarak kalmaya ikna edemiyorduk. Çünkü o annelerin bakmakla yükümlü oldukları çocukları vardı. İlçe hastanesi olarak bu soruna da bir çözüm bularak gebe annenin bakmakla zorunlu olduğu çocukları da gerek ilgili kurumlarda gerekse de hastanede misafir edeceğiz. Gerekli önlemleri alıp riski en aza indirmeye çalıyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Faruk Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz