Koyulhisarlı Öğrenciler Çanakkale Gezisine Uğurlandı

AK parti ilçe teşkilatının ve Sancaktepe Belediyesi’nin katkıları ile Koyulhisar Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim...

AK parti ilçe teşkilatının ve Sancaktepe Belediyesi’nin katkıları ile Koyulhisar Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışması olan Çanakkale gezisine katılan 90 kişiden oluşan öğrenci kafilesi aileleri tarafından Çanakkale’ye dualarla uğurlandı.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, “İstanbul ve Çanakkale’de atalarımızın gerçekleştirdiği kahramanlık hikâyelerini yerinde görüp tanıyacaksınız, şahit olacaksınız. Orayı her Türk gencinin mutlaka ama mutlaka gidip görmesi lazım filmlerde izlediğimiz, kitaplarda okuduğumuz Çanakkale başka, ama yerinde gidip görünce inanın insanlar çok daha başka duygulara kapılıyor. Tabyaları, anıt mezarları, sırt sırta omuz omuza yatan değişik coğrafyalardan insanları, şehitleri ziyaret edeceksiniz. Selamlarımızı, minnet duygularımızı, dualarınızda, gezilerinizde ifade edin” dedi.

Reklam
Reklam

Geziye katılacak öğrenciler de kendilerine sunulan bu imkândan dolayı teşekkürlerini sunarken, geziye gidiyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Öğrenciler, daha sonra kendilerini bekleyen otobüslere binerek yola çıktı.3 gün sürecek gezi kapsamında öğrenciler Çanakkale’nin yanı sıra İstanbul’a da giderek İstanbul’u da gezme imkânı bulacaklar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: