Koyunlar Bodrum Trafiğini Aksattı

Bodrum'da çoban tarafından kontrol altına alınamayan koyunlar, trafikte zor anlar yaşanmasına neden oldu.

Bodrum'da çoban tarafından kontrol altına alınamayan koyunlar, trafikte zor anlar yaşanmasına neden oldu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Emniyet Müdürlüğü Kavşağı'nda çevre yoluna çıkan koyunlar, sürücülere zor anlar yaşattı.

Yaklaşık 20 koyun, refüjdeki otluk alanda otlamaya başladı. Bu durum trafiğin aksamasına neden olurken, sürücülere de zor anlar yaşattı. Çoban tarafından kontrol altına alınamayan koyun sürüsü yola çıkarak, tehlikeye neden oldu.

Yaşanan olay bir vatandaş tarafından amatör kamera ile kaydedildi. Görüntülerde, gruplar halinde yolun karşına geçmeye çalışan koyunlar görülüyor. Bazı koyunların yoldan geçen otobüs ve kamyonların altında kalmaktan son anda kurtuldukları görülüyor.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 15 dakika kara yolunda sağa sola koşuşturan koyunlar, sahibinin bölgeye gelmesinin ardından güçlükle de olsa yoldan çıkartılıyor.

Muhabir: Ali Ballı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz